Intervju med Paradisehotel vinnaren Jesper ”Jeppe” Johansson

Vi på Worqo fick möjligheten att få en kort intervju med Jeppe Johansson där han berättar om sitt liv i Marbella och varför han valde att jobba utomlands och flytta till spanska solkusten.

Paradise hotel 2013

Jesper föddes i Malmö den 23 september 1990. Han har levt ett ganska anonymt liv fram tills han fyllde 23 år. Då var han med i Paradise hotell 2013 för första gången. Att han dessutom gick och vann hela säsongen gjorde honom inte mindre känd. Han vann 200 000 kr och reste en hel del men efter att pengarna var slut började han jobba som kändis bartender på olika platser runt om i världen.

Han kallar sig själv för vagabond utan fast plats i tillvaron. Han har under flera år, både innan och efter Paradise hotell, arbetat som säljare i Oslo, på Gran Canaria och nu bor han i Marbella. Efter ett tag så var det dags för ett nytt framträdande i rutan.

Jeppe gör entré i ex on the Beach 2016

Han fick frågan om han ville vara med i Ex on the Beach och tackade ja. Han startade också ett instagramkonto, @jeppson, som i dagsläget har 55 000 följare för att ytterliga bosta sitt kändisskap. Efter Ex on the Beach fortsatte han att leva sitt vagabondliv. Han drev runt i Europa och försörjde sig på att vara bartender och att jobba som säljare.

Han startade en youtubekanal för tre år sedan tillsammans med bästa vännen och reskamraten Mackan. De kallar kanalen för Westcoast Hippies. För att få fler prenumeranter och göra comeback i kändissvängen gick han våren 2019 åter igen med på att vara med i Paradise hotell.

Jobba som säljare i Marbella

I dag bor Jesper som sagt på Marbella och arbetar som säljare på ett svenskt callcenter och på helgerna arbetar han som bartender. Han verkar ha funnit sin plats i livet och när vår reporter pratar med honom säger han att han rekommenderar alla som är unga och äventyrslystna att resa till Marbella och leva livet. Det är lätt att få jobb här säger han, och lätt att resa hem om man så önskar.

Här kommer hela intervjun med Jesper ”Jeppe” Johansson: