Hur ställer sig Worqo mot coronaviruset (Covid-19)

Worqo-teamet är precis som Er alla andra oroade och bekymrade över situation som råder i hela världen.

Vi har varit i kontakt med många av våra företagskunder runt om i Europa, många av dem jobbar med att hitta nya arbetssätt som förhåller sig till de åtgärder länderna behövt vidta. I tex Spanien har de företag vi pratat med styrt om sina verksamheter och stora delar av personalen jobbar hemifrån tillsvidare.

Alla vi varit i kontakt med är vid gott mod och hoppas fortfarande på en snabb och smidig övergång till ”normal-livet” igen.

Flertalet av våra kunder har dock märkt av en ökning av personal som helt förståeligt lämnat sitt utlandsarbete för att kanske åka hem till familj och vänner i dessa orostider.

Detta betyder att när denna situation sakta övergår till det normala igen behöver dessa företag fylla på med nya härliga medarbetare.

Vi på Worqo-teamet fortsätter vårt arbete med att försöka förmedla omvärldens bästa och mest spännande utlandsutmaningar, så fortsätt gärna besöka både våran hemsida, vårt instagramkonto och framför allt, gå med i gruppen på Facebook som heter Svenska Jobb Utomlands –Worqo.se

Tills vi hörs nästa gång, ta hand om Er och var rädda om Er och alla andra.